Betalingsinformatie

Betalingen bij Testheaven.nl verlopen via docdata payments (voorheen Triple Deal).

Over docdata payments

docdata payments is in 1999 gestart met het verzorgen van betaaldiensten onder de naam Triple Deal.
Triple Deal is opgericht door het Nederlandse Conclusion BV.
In 2007 verkreeg docdata een meerderheidsbelang in Triple Deal en in januari 2008 is de bedrijfsnaam omgedoopt in docdata payments.
De huidige aandeelhouders van docdata payments zijn docdata (www.docata.com), Conclusion ( www.conclusion.nl) en Syllion ( www.syllion.com).
Het hoofdkantoor van docdata payments is gevestigd in Driebergen-Rijsenburg en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.
Elke dag vertrouwen meer dan 1.400 klanten in 16 landen voor de verwerking van hun online betalingen op de docdata payment service.
Voor meer informatie klik hier

Betaalmethoden

Er zijn verschillende betaalmethoden voorhanden.
De belangrijkste zijn via iDEAL, credit card (visa en mastercard), via een overboeking en via een eenmalige online machtiging.

Via credit card gaat het snelst. De betaling wordt binnen een paar minuten goedgekeurd zodat je dan direct je persoonlijke rapport kan bekijken.


Ook via iDEAL wordt de betaling snel en zeer veilig afgehandeld.
Je maakt geld over via je vertrouwde internet bankier omgeving.


Via een overboeking is waarschijnlijk het meest vertrouwd. Je krijgt de gegevens die via een overschrijvingsformulier of via internet bankieren kunt gebruiken om het geld over te maken.
Het geld is dan in de regel tussen de 2 en de 5 dagen binnen waarna de betaling goedgekeurd wordt.


Via een eenmalige online machtiging is het meest makkelijke. Je geeft je naam en bankrekening en je accordeert de eenmalige machtiging en Docdata regelt de rest.